Recreatie woning, kantoor of hotelkamer zeg het maar....

Onderscheidend, dat is het woord wat past bij de inrichting die Jenn Design levert voor de inrichting. Of het nu gaat om de inrichting van een vakantiepark, een tweede woning die u verhuurt of meerdere vakantiewoningen? De wens is dat uw gasten hebben genoten van het verblijf en dat ze nog een keer terug komen. De inrichting van de woningen is hierin allesbepalend. Met de interieuroplossingen die Jenn Design voor u kan bieden zorgt u voor gezelligheid, sfeer, warmte, luxe en comfort in iedere woning. Terwijl uw gasten genieten van de sfeer, beleving en comfort in hun vakantiewoningen, kunt u zich zonder zorgen bezig houden met andere zaken.

Door onze lange ervaring in de recreatiemarkt, kunnen wij een inrichting en interieur ontwikkelen dat bestand is tegen intensief gebruik. We zullen samen kijken naar wat uw wensen, de verwachtingen en de mogelijkheden zijn.

test

Kantoor ruimte

Ook voor een kantoor ruimte kunt u terecht bij Jenn Design ! Uitgebreide collectie en zeer goede kwaliteit / prijs verhouding.

Bekijk project
sfeer-1-[800x600]

Recreatie woning

Door onze lange ervaring in de recreatiemarkt, hebben wij een inrichting ontwikkeld dat bestand is tegen intensief gebruik. En het is ook nog eens van deze tijd!

Bekijk project
hotel-2-[800x600]

Hotel

Met uw hotel wilt u natuurlijk de echte wow-factor creëren voor de gasten. 

Bekijk project
  • 25 jaar ervaring
  • Goede nazorg
  • Één contactpersoon
  • Afspraak = afspraak